Dag

Dag 18 -  Saker jag stör mig på
Bytte ut den egentliga dag 18 mot morgondagens pga då kanske jag faktiskt kan ta bild på vad jag åt, känns intressantare
Stör mig på människor som stannar mitt i vägen
Människor som går sakta
Människor som sätter sig på busssätet längst ut fast sätet längst in är ledigt
Människor som är otrevliga mot en utan orsak
När man fastnar på en bana på Candy Crush
Lärare som måååååste hålla kvar en tills exakt den tid lektionen slutar även om man ej har något mer att gå igenom
Listan kan göras lång
 
Dag 19 - Något jag måste hinna med innan jag dör
Tatuera mig, Åka till maldiverna, Träffa One Direction, Färga håret ljus lila.
Den listan kan oxå göras lång
 
Dag 20 - Min favoritmat
Kan inte bestämma en rätt jag tycker om lite mer än de andra

One way or another

Helt ok dag, vart lite krångligt imorse därmot men det löste sig. Känner att bloggningen kommer i sista hand och därför har jag varit så pass dålig på det. Det blir inte bättre i helgen heller då jag åker på konfaläger. Har längtat hela veckan, åh det är så mysigt att åka på konfaläger. Har tagit ledigt från lunch så slipper idrotten också! Eftersom 1. Blogg.se appen suger 2. Tvivlar på att det kommer vara speciellt bra mottagning så lär jag ej kunna blogga i helgen. Kanske att jag lyckas fixa några tidsinställda inlägg däremot! 
Hursomhelst ska det bli riktigt roligt.
 
Skriver från skoldatorn så har ej några vettiga bilder
 


13,14,15,16

Dag 13 - Det här får mig att må bra
Mycket saker, min familj, mina vänner, när man vaknar och det är ljust ute, vår 
Finns så mycket

Dag 14 - Det här får mig att må dåligt
Oj kommer ej på något just nu

Dag 15 - En resa jag aldrig glömmer
Kommer inte glömma någon av resorna jag gjort men
Topp tre är:
 
Florida, Usa Sommaren 2011
 
 
 Taizé, Frankrike Sommaren 2012
 
 
Krakow, Polen Hösten 2010
 

Dag 16 - Min favoritstad
 
Uppsala i mitt hjärta 
 

1D world

I lördags åkte jag och Amanda till Stockholm. Vi började på fotografiska, gick runt och kollade lite på utställningen dom har just nu. Absolut inte lika bra utställning som förra gången jag var där men det var trevligt ändå. Sedan promenerade vi in mot Stockholms innerstad igen, och gick till de båda topshop. Letade efter ett läppstift som ej fanns. Tydligen säljer dom bara smink på en av de två topshop som finns i Stockholm och är säljer dom bara Brighton Rock, eller det var det enda de hade inne. Och den är knall rosa. Nepp var ej det jag ville ha. Vi gick då mot mood gallerian för att kolla in 1D world som öppnat tidigare den dan. Tycker synd om er som köade några timmar på morgonen för när vi kom dit vid 3 tog det ca 15 min att komma in i butiken. Och när vi gick ut var det ingen kö alls, lät värt att vänta tills på eftermiddagen med att gå dit. Dom hade gjort det riktigt fint och fick med mig en kalender hem! Hade med mig systemkameran också så tog lite bilder, ni ser dem här under!
Senare på kvällen bestämde jag och Amanda oss för att gå på bio, så vi köpte biljetter till The Hobbit och såg den. As bra film, rekommenderar stark, även om du inte sett Sagan om ringen filmerna. 
 
btw har äntligen lärt mig hur jag ska spara bilderna för att få så bra kvalité på dem som möjligt när jag lägger ut dem på bloggen
 

Längtar efter vår

 
 

Poor old Jonny Ray

Ursäkta denna urusla bloggning. Lyckades städa mitt rum igår, så nu är det fint och trevligt. Idag kom Amanda och Johanna hit, det var tänkt att vi skulle plugga men ja det gick ju som det gick. Vi satt mer och pratade om allt möjligt. Sen begav sig Johanna hemåt då hon åker till Sälen imorgon, och Amanda stannade kvar och kollade på Brit awards med mig. One direction uppträdde men One way or another och vann dessutom pris för Global success. Helt enkelt ett pris för att dom säljt 9.5 miljoner kopior och öppnat dörrar för brittisk musik.
Imorgon ska jag ner på stan och träffa Felicia. Det var ett tag sedan nu så det ska bli trevligt. 
 
Dexys Midnight Runners – Come On Eileen
The Lumineers – Ho Hey
 
Musikvideon till OWOA släpptes nyss så ni hittar den här under
 
 
 
 

Dag 12

Dag 12 - Alla mina hårfärger
Har nog färgat mitt hår fler gånger än vad jag kan räkna på alla mina fingrar. Gjorde det första gången på skolavslutningen 2005, så då slutade jag tvåan. Tror dock inte jag färgade på riktigt utan att det var toning. Men då tonade jag håret lite röd/orangare. Det har jag gjort typ en eller två gånger till efter det. Sen vet jag att en gång skulle jag färga mörkare brunt men att det blev typ lila. Utöver det har jag färgat ljust brunt, mörk brunt ett antal gånger, praktiskt taget svart, blont/gult, blå/grön dip dye(Den var ojämn pga att mitt hår var blont på en del ställen och brunt på andra). Tror inte det är så mycket mer än det. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 och 11

Känner att bilderna blev urtråkiga men här har ni dem. 
Dag 8 - I min väska
Utöver alla böcker är det ungefär detta som finns i väskan en vanlig dag. 
Dag 11 - Det här är jag beroende utav
Fr.V: Hårinpackning från Sunsilk, Nagelolja från Depend, Parfym från Lancome, Ögondroppar

8,9,10

Dag 8 - I min väska  Gör denna imorgon om det är ok? Så kan jag ta en bild också. 

Dag 9 - Favoritlåtar just nu
 
Mina favoritlåtar just nu går att finna i denna lista:
 En del av dem är gamla, en del nya. 
 

Dag 10 - Mina drömmar
 
Vet helt ärligt inte vad jag har för drömmar. Yrkes mässigt funderar jag på typ psykolog, men sen fick jag redan på att för att kunna plugga till psykolog i Sverige måste du gå ut gymnasiet med typ 21, någontin och max är 22, någonting. Vilket betyder tat jag skulle behöva ha A i typ alla kurser jag läser genom hela gymnasiet. Vilket jag anser är omöjligt, speciellt när jag ligger på F- varning i ett ämne just nu. Dock går det ju att läsa upp på komvux. 
Däremot finns ju fortfarande möjligheten att läsa utomlands. Vilket också är något jag överväger, i såfall i England. 
 
 
 

Händerna mot himlen

Ursäkta att jag varit frånvarande de senaste dagarna, I fredags ungicks jag med Erika efter skolan. I lördags var jag Erika och Albin på ikea och sedan var vi hos mig och spelade lite xbox. Och idag har jag sovit, kollat film och ätit godis. Jag har varit väldigt effektiv idag.. 
Nej men det gör inget för ska försöka vara det imorgon, mitt rum är nämligen kaos och måste städas. Förra gången jag försökte göra det blev det nästan bara stökigare. 
Det enda jag har planerat detta sportlov hittills är att jag ska träffa Amanda och Johanna någon dag samt att jag och Amanda ska bege oss till Stockholm på lördag. Då öppnas nämnligen One Direction butiken för första gången i Europa, i mood gallerian i Stockholm. Klart dom har öppet i 15 dagar så det är ju inte bråttom men vore trevligt att åkta dit på öppningsdagen plus är osäker på om jag kommer hinna efter det. 

Bild 1: Började sätta upp bilder på en av väggarna i mitt rum för mer än ett år sen, satte upp några fler idag. Men är fortfarande inte heeelt klar. 
Bild 2: Krok grejen jag köpte på ikea i lördags. 

Dag 7

Mina vänner
Det fick bli ett väldigt attraktivt collage med ett urval av mina fina vänner. 
 

Glad alla hjärtans dag

Vi har en liten håltimme just nu, eller vi är typ precis i slutet av den för börjar om 20 minuter. Psykologi på g. Helt ok ämne. Juste det är ju alla hjärtans dag idag också, Katte har kommit väl förbereda kan jag berätta. Glas entrén har bestått av bord från de olika föreningarna, som hade med sig godis och massor av annat roligt. Sen säljer dom vaniljhjärtan i caféterian idag också. Plus att pannkakor stod på lunch menyn. Så hittills har det varit en riktigt trevlig dag. Slutar 4 däremot efter värsta ämnet, franska. 
Äh jag överleveer nog. 
Btw Amanda skickar kärleksfulla sms till sig själv för att hon inte fått från någon annan
 

Välkommen in

Ok dag i skolan. Tog mig hem, tränade lite på crosstrainern, och nu försöker jag och Erika bestämma en pluggdejt. Det går inte så bra däremot då ingen av oss kan bestämma vart vi ska vara.. 
Påsklov I mina drömmar att det vore påsklov om 2 dagar, jag skrev fel menar såklart sportlov om 2 dagar, försöker hålla ut. Inget intressant pågår nu. 
btw dom släppte Oskar Linnros till p&l, det gör att jag bara måste åka dit
 

Dag 6

Mina favoritfilmer
 
Tummelisa har legat etta sen jag var liten, de andra är inte i någon speciell ordning. Klart det finns andra bra filmer också men de är inte såna jag kan kolla på 100 gånger om. 
 
 
Tummelisa

The Perks Of Being A Wallflower
 
Harry Potter
 
 

Aprilhimlen

 
Kunde inte låta bli att göra en spotify lista med bara låtar som får mig att tänka på vår och sommar. 
 
 
 
 

Dag 5

Gamla bilder på mig
plspls skratta inte ihjäl er..
Ni får inte se tidigare bilder än 2008, för 2005-2009 hade jag en period där jag såg ut som en pojke
2008
 
2009
 
2010
 
2011
 
2012
 
 
2013
Tagen idag faktiskt 

Dag 3 och 4

Dag 3 - Favoritband
Jag tror ni redan vet detta, men för att vara extra tydligen har ni min favoritbild på dem här under. 
 

Dag 4 - Favoritserie
Just nu skulle jag säga Hart of Dixie, men The O.C har alltid varit en favorit samma med One tree hill. Åh jag kollar ju på så många serier.. Men nej jag säger The O.C, det har alltid varit en favvo. 
 
 
 

Dina snabba klackar mot kullerstenen

Söndag var det ledarmöte igen, vi planerade massor inför lägret som är helgen efter lovet. Kommer bli så mysigt, längtar lite. Vi ska åka till en ny gård nu också, vi brukar alltid vara på samma på "vår" lägret men nu hade de glömt boka där så det var upptaget. Så då blev det ett nytt ställe. Haha helt ointressant egentligen. 
Det är praktiskt taget vad jag gjorde i söndags. 
Idag har varit en trevlig måndag för omväxlingens skull, vi fick sluta 12.40 pga nått lärar möte eller nått. Matte hade varit dagens jobbigaste lektion om det inte vore för att vi spelade något slags spel istället, det var bättre än att sitta och räkna i alla fall.


 

Dag 2

En sak jag älskar från min garderob
 


Dag 1

En ny bild på mig + 5 fakta
Kom inte på 5 fakta som var intressanta och handla direkt om mig så gjorde en liten blandning. 
 
  1. Jag äääääääääälskar One Direction
  2. Om 53 dagar åker jag, Erika och min familj till London
  3. Konfaläger är troligtvist det mysigaste som finns 
  4. Thomas Stenström ligger 2:a bakom One Direction i musikväg för mig
  5. Resten av året kommer (förhoppningsvis) bestå av event som: London, Justin Bieber, One Direction och P&L eller PIP
Sofie kommer mörda mig

En månad

Dag 1 - En ny bild på mig + 5 fakta
Dag 2 - En sak jag älskar från min garderob
Dag 3 - Favoritband
Dag 4 - Favoritserie
Dag 5 - Gamla bilder på mig
Dag 6 - Mina favoritfilmer
Dag 7 - Mina vänner
Dag 8 - I min väska
Dag 9 - Favoritlåtar just nu
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - Det här är jag beroende utav
Dag 12 - Alla mina hårfärger
Dag 13 - Det här får mig att må bra
Dag 14 - Det här får mig att må dåligt
Dag 15 - En resa jag aldrig glömmer
Dag 16 - Min favoritstad
Dag 17 - Mina intressen
Dag 18 -  Vad jag åt idag
Dag 19 - Något jag måste hinna med innan jag dör
Dag 20 - Min favoritmat
Dag 21 - Saker jag stör mig på
Dag 22 - Min spotifylista
Dag 23 - Min favoritkonsert
Dag 24 - Det här hade jag på mig idag
Dag 25 - Mina favoritbloggar
Dag 26 - Några saker ni inte visste om mig
Dag 27 - Min favoritsysselsättning
Dag 28 - Något jag inte klarar mig utan 
Dag 29 - Mina rädslor/fobier
Dag 30 - Min favorit hår-produkt


Red

It's friday, friday. 
Alla lektioner på fredagar är jobbiga däremot.. 
Ska träffa Erika, Johanna och Karolina ikväll för att diskutera festival. Får se hur det går. Nu är jag hungrig ska försöka hitta något att äta.
 

Ressurection

Har ju som sagt varit hemma sjuk idag, gjorde kokosbollar och kollade på Hart of Dixie. Ska försöka sätta mig och plugga lite matte nu däremot. Det behövs verkligen. 
Amandas blogginlägg påminde mig om att jag inte visat min 2013 "burk" som jag gjorde i början av året. Har redan hunnit lägga i några lappar. Det är tänkt att man ska i den här burken fylla på med lappar med saker som får en att le eller minnen helt enkelt under året. Och att man sedan på nyår får hälla ut alla dessa lappar och läsa igenom dem och komma ihåg året som varit! 
 

Vill ni ha mod?

Är hemma sjuk, så just nu har jag inte nått intressant att säga. Kanske senare! Så för att det just nu i alla fall ska bli ett blogg inlägg kan jag väl lägga ut lite bilder från en del av de konserter jag varit på. En del bilder är av bättre kvalité än andra kan jag ju nämna. Skulle vilja påstå att jag varit på en del konserter, då sådana man betalar för att gå på. Klart jag har sett andra artister uppträda som på typ fmk eller liknande, men skulle vilja påstå att det inte riktigt räknas som en "riktig" konsert eftersom du inte betalat för att se artisen på det viset.
 
Justin Bieber och One Direction läggs till den här listan senare i år. 
 
 
Veronica Maggio 9/9 2011
 
 
Tove Styrke 10/9 2011
 
 
Kapten Röd 10/12 2011
 
 
Gavin Degraw 1/2 2012 (Thomas Stenström bby var hans förband därav bilden under) 
 
 
 
Avicii 1/6 2012
 
 
Kent 28/7 2012
 
 
Lady Gaga 30/8 2012
 
 
Band of Horses 9/11 2012
 
 
Swedish House Mafia 23/11 2012
 
 
 

Fix you

Tisdag. 
Slutade skolan, tog bussen hem och kollade på ett avsnitt av Hart of Dixie innan jag tog mig ner mot kyrkan. Är där som konfaledare på onsdagar, eller det är tänkt att jag ska vara det men har knappt hunnit med att gå dit. Hursomhelst var det jätte roligt. Alltid roligt i kyrkan. Eller allt blir roligt med tanke på dem jag umgås med. Vi pratade lite, gjorde en tidslinje, lekte lite samt sjöng lite. Det enda som är lite tråkigt med att det här är tredje gången jag gör detta (konfirmand ett år och två år som ledare) är att en del saker har jag redan gjort. Som exempelvis den här tidslinjen, det här är andra gången jag gjort den. Och jag tror inte jag lärt mig mer än första gången. 
 

Taizé

I sommras, eller för 221 dagar sedan åkte vi med kyrkan i sävja till Taizé som är egentligen en liten by i Frankrike. Där ligger ett kloster som barn,ungdomar och vuxna har möjligheten att besöka. Vi var där i ungefär en vecka, och det var fantasiskt kan jag säga. Lärde känna nya människor, svenskar såsom tyskar. Kameran jag hade med mig gick däremot sönder påväg ner dit, vilket betydde att jag behövde fota med min mobil hela veckan. Men Josefin som också var med fotade en hel del med sin system kamera, och nu har jag fått dessa bilder av henne. Och då tänkte jag dela med mig av dessa till er.
Cred till Josefin Karlavagn för dessa fina bilder 
 


Individuella val

Så var det klart, det jag haft ångest över den senaste månaden. Och såhär blev det:


The girl on fire

Söndag: Övningskörde lite med pappa, försökte städa rummet och var i kyrkan på ledarmöte. Vi firade även Robert med lite tårta! Det var mysigt, det är alltid mysig att vara i kyrkan.
Måndag: Hata måndagar. 

Vilket för oss till idag, idag har hitills varit en bra dag faktiskt. Alla S12:or har haft en tema dag. Vi dagen tror jag dom kallade det. 
Vi började bra med en halvtimmes sovmorgon (samt vi slapp franskan) sen fick vi titta på ett avsnitt av Simpsons och ett av HIMYM. Som vi sedan diskuterade, vi pratade om genus. Ni vet stereotyper och könsroller och liknande. Sen åt vi lunch i skolan, och efter det åkte jag och Johanna ner på stan och fikade på café Linné. Cheesecake ♥
Senare mötte vi upp klassen vid fredens hus, som ligger i slottet. Där pratade vi mer om normer och gjorde en del övningar och liknande. Det var en ganska rolig tema dag egentligen. 
Hade tänkt träna lite när jag kom hem men pappas jobbar kompis var här så då får jag nöja mig med att jag praktiskt taget sprang från slottet till stadshuset för att hinna med bussen. Kanske hinner träna "på riktigt" senare ikväll. 
Gammal bild på lillasyster
 

Heroes

Kan mitt hår växa ut någon gång? Vill ha långt hår igen, precis som i våras.
 
 

Radioactive

Har spenderat hela dan med att försöka städa mitt rum, kan säga att jag inte kommit så långt. Har lyckats röja undan alla kläder, fixa till ena sidn av garderoben och översta lådan i byrån men inte så mycket mer än det.
Om jag inte hinner ikväll får det blir ett projekt jag fortsätter med imorgon. åhåhåh hatar att städa rummet, eller tycker om känslan efter när det är rent men inte när man väl städar. 
Ska träffa Erika ikväll igen, får se vad vi hittar på helt enkelt. 
Känner att jag bara skriver om heeeeeelt ointressanta saker, ska komma på nått vettigare att ta upp till nästa inlägg. lovar!
 

Harry Edward Styles

Happy 19th Birthday Harry!
 
 

As Long As You Love Me

Vi fick biljetter! Vi ville ha c-platser eftersom dom är billigast och det var dem vi då köpte. Både jag, pappa och Annica (Amandas pappas fru) försökte få tag i biljetter. Pappa och Annica kom ut ur kön och in på hemsidan samtidigt så Annica köpte åt oss! Så den 24/4 ska jag och Amanda och se Justin Bieber i globen. 
Och på håltimmen vi hade åkte jag och Amanda in till stan först, köpte max mat och började sen gå mot femman . När vi väl kom fram till bussen ville däremot inte busschauffören släppa på oss bara på grund av att vi bärde på mat? För vi hade ju verkligen tänkt att sitta på bussen och äta.. 
Så vi gick till tian istället och åkte ut mot Amanda och åt där istället. 
Sen tillbaka till skolan för en lektion och sedan slutade vi. Ska träffa Erika ikväll, får se vad vi gör. 
 
 

 

RSS 2.0