Konfaläger del 3


Konfaläger del 2


Konfaläger del 1


hallelujah

Har inte bloggat sen torsdags, har inte riktigt haft tid eller ork. Fredag så var jag som sagt med karolina, hon sov här. Det var kul, det var längesen vi gjorde något tillsammans. Vi har varit vänner i 12 år nu. Det är ganska så länge skulle jag vilja påstå. På lördags morgonen, eller egentligen eftermiddagen kom Erika över och gjorde amerikanska pannkakor till oss. Hade aldrig ätit det innan då, det var gott men föredrar nog vanliga pannkakor. Senare på kvällen gick jag och Erika till Henrik där vi hade film kväll med gamla klassen. Vi var lite sena så vi kom när första filmen redan startat så det vart lite konstigt eftersom man knappt han prata med någon innan. Utan helt plötsligt satt vi bara och kolla på film. Men det var trevligt att träffa alla igen, saknar gamla klassen. Vi hann kolla på tre filmer tillsammans, The blairwitch project, women in black och Ted.
Erika sov över här då också. 
På söndagen åkte jag mamma och sofie till intersport och köpte ute idrotts skor. Eller ja joggingskor. Sedan spenderade jag resten av dagen med att kolla på film. Blev nämligen sjuk någon gång där under helgen, så på söndagskvällen var jag jätte fökyld och hade feber. Var hemma i måndags och idag också. Mår bättre just nu så det verkar som att jag ska gå till skolan imorgon. Har spenderat hela dagarna med att kolla på film, Pulp Fiction, The lucky one, Donnie Darko, The Avengers, Transformers m.m 
Köpte peace and love biljetter igår också, och för att vi köpte dem via coop fick vi 500 kr rabatt. Så i sommar blir det Jag, Erika, Johanna och Karolina på p&l. Plus att om 2 veckor åker vi till London, åhå är as taggad. 
Twitter och Instagram bilder de senaste dagarna: 
 

Revolver

Slutade halv 1 idag, åt i skolan och tog mig hemåt. Så nu sitter jag här lyssnar på musik och redigerar bilder. Pratar med Karolina just nu och det verkar som att jag ska träffa henne ikväll. Imorgon ska Erika göra Amerikanska pannkakor till mig som lunch, har nämligen aldrig ätit det. Sedan på kvällen ska vi hem till Henrik för en filmkväll med gamla klassen. Söndag är ännu ej planerad. 
Haha ja det var det intressantaste jag hade att säga just nu
 

Det kommer aldrig va över för mig

Hej sitter hos Erika för stunden, hon bakar och jag sitter vid min dator. Japp jag tog med den. Hon ska göra mockarutor till någon baksak hon ska ha med sin klass på fredag. Btw förstår mig ej på människor som kallar det kärleksmums. 
Vi hade sista provet på två veckor idag så som utlovat kommer här blogginlägg. Har en hel del bilder att lägga upp! I lördags hade jag Alexandra, Amanda och Erika mello mys hos mig. Vi åt pizza, vindruvor kolla på mello finalen och hade allmänt trevligt.
I söndagen var jag och Amanda i vällingby och såg state of drama, robin stjernberg, yohio och ulrik munther uppträda.
Och i måndags firade jag och min underbara klass våran fantastiska lärare Jonas med tårta, ballonger och sång eftersom han fyllde år på söndagen. 
Ska försöka redigera lite bilder nu, bland annat från söndagen och konfalägret. 
 

Sista dagarna

Dag 27 - Min favoritsysselsättning
Troligtvist att umgås med mina vänner 

Dag 28 - Något jag inte klarar mig utan 
Min familj, mina vänner, twitter

Dag 29 - Mina rädslor/fobier
Höjder

Dag 30 - Min favorit hår-produkt
Sebastian Potion 9.
 
 

Aaaah

As mycket plugg, tillbaka på torsdag!
Njut denna bild medans


Dag 26

Dag 26 - Det här hade jag på mig idag
 
Har aldrig tidigare fotat "outfit" bilder så har inte så stor pejl på den fronten. Därav bilden under, som jag efteråt insåg inte ens visar hela mig. Äh det funkar ju! 
 

21,24,25

Dag 21 -  Vad jag åt idag (Detta var då i fredags)
 
 
Dag 24Det här hade jag på mig idag Byter ut denna mot dag 26 just nu
Några saker ni inte visste om mig:
  • Senast jag mätte mig var jag 172 cm
  • Hade en hund när jag var yngre, eller hela min barndom tills jag fyllde 12
  • Har haft glasögon i 8 år och kontaktlinser i 3 
  • Äger 3 par riktigt höga klackskor men kan ej gå i dom
  • Jag och två av mina vänner hade ett radioprogram i nästan två år på min förra skola

Dag 25 - Mina favoritbloggar
Utöver mina vänners skulle jag vilja påstå att dessa är mina favoritbloggar:

http://kenzas.se/
http://fotogeniquee.blogg.se/
http://photoblogbypetra.blogg.se/
http://tinkerbella.blogg.se
/http://linafoto.blogg.se/

Dag 22 och 23

Ursäkta att dessa är lite sena, lägger upp de allra senaste inom kort. Har mycket plugg just nu så hinner inte riktigt blogga.
 
Dag 22 - Min spotifylista
Lyssnar mest på denna just nu 
 
 
Dag 23 - Min favoritkonsert
 
Swedish House Mafia och Kent ligger på delad första plats just nu
 
 

RSS 2.0