Ett år utan sommar

Inte haft tid att blogga de senaste två dagarna då jag försökt plugga till ett franska prov, som ändå gick åt helvete. Franska är inte direkt mitt starkast ämne om vi säger så. Har heller inte hänt något speciellt de senaste två dagarna så ni behöver inte oroa er att ni missat något! Inte för att jag tror ni gör det haha. Imorgon känns som att det kommer bli en bra dag, inte bara för att det är fredag utan för att
  1. Nya Justin Bieber biljetter släpps, och den här gången ska jag och Amanda försöka få tag i två stycken
  2. Vi har två timmar och tjugo fem minuters håltimme, över lunch också. Funderar på om man kanske ska ta bussen hem och äta.. Lätt värt
 
Längtar till våren, lite pga det under
 

Mamma Lilla


2010


Dansen före döden

Skoldag som vanligt idag, Engelska, Psykologi, Matte och Historia. 
Efter skolan gick jag och Johanna av bussen vid ica, köpte lite gott och sen mötte jag som tur pappa så fick skjuts hem därifrån. Sen dess har jag suttit är i min ensamhet och ätit kakor med glass på. Haha fick ett "fripass" från "godisförbudet" idag. Kunde inte låta bli.. Sett ett avsnitt av Beverly Hills 90210 också. Blir deprimerad på tanken att jag måste sätta mig och plugga franska snart, men det är nödvändigt med tanke på provet på torsdag. Åhåhåhå vill inte..
Visst är mitt liv roligt och intressant! 
Säg mig vilken redigering tycker ni bäst om?
 

Timshel

Igår var trevligt, sov över hos Amanda med Johanna. Kom hem runt halv 12 imorse, Johanna skulle iväg så vi gick upp tidigt och tog bussen hem. Brukar aldrig orka göra något på söndagar, dock var jag duktig och pluggade lite franska i alla fall. Sen dess har jag suttit och kolla på Beverly Hills 90210 och ätit hallon. Har verkligen fastnat för den serien. 
 

Ny start?

Jag har inte bloggat på "det här har jag gjort idag" viset på nästan ett år, kanske dags att försöka igen? I alla fall testa. Men eftersom jag ska ta bussen mot Amanda om en timme får det bli imorgon.

.

Kvalitén på bilderna blir bara sämre när man publicerar dem på blogg.se

Vi är inte unga längre

Förra sommaren
 
 
 

RSS 2.0